Hastanemizde Bir İlk Daha: Hematoloji Polikliniği Açıldı.

Hastanemiz, bünyesine ilk kez Hematoloji Uzmanı katıyor. Yrd. Doç. Dr. Ali Eser, 25 Temmuz 2016 Pazartesi günü hasta kabulüne başlayacak.

Hematoloji bölümüyle ilgili görüşlerini aldığımız Hastanemiz  Başhekim Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Gökhan Erbağ ‘’Hastane olarak Çanakkale ilinde hematoloji anabilim dalını hizmete başlatmış bulunmaktayız. Bu tip hastalar için iyileşme sevki, şehir ve nüfus açısından ciddi sıkıntılar yaratmaktaydı. Başlayan hematoloji hocamızla ile birlikte lösemi, lenfama ve diğer bütün kan hastalıklarının tedavisini ve takibini hastanemizde yapabilme imkânına sahip olacağız. Yeni hastanenin açılmasıyla ile birlikte il dışından lösemi ve lenfama hastalarını, özellikle kanser hastalarının, kan kanseri hastalarının tedavisini yapabilecek imkâna sahip olmayı hedeflemekteyiz”  şeklinde konuştu.

Röportaja ulaşmak için tıklayınız...