Üreme Merkezinin ilk hastası olan ve uzun zamandır bebek özlemi yaşayan Merve - Onur Gökçe çiftinin erkek bebekleri dünyaya gelmiştir.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversite Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı başkanı Prof.Dr. Bülent DEMİR’in önderliğinde gerekli tüm ekipman ve personelle kurulan Androloji Laboratuvarı Eylül 2021 tarihinde hizmete girmiştir.

Merkezimizin ilk hastası olan ve uzun zamandır bebek özlemi yaşayan Merve - Onur Gökçe çiftinin 29.04.2022 Cuma günü erkek bebekleri  dünyaya gelmiştir.  Merkezin ilk işleminin ve ilk gebesinin doktoru olarak Prof. Dr. Servet HACIVELİOĞLU ilerleyen süreçte bu gibi başarılı işlemlerin devam edeceğini ve çok sayıda çocuk bekleyen aileye ulaşacaklarının altını çizdi.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversite Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hasan Ali KİRAZ ve Embriyolog Öğr. Gör. Seda ERDEM çifti ziyaret edip tebriklerini ilettiler.