İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Çocuk Romatolojisi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Özgür KASAPÇOPUR Asistan ve Öğrencilerimizle Buluştu

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Çocuk Romatolojisi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Özgür KASAPÇOPUR Hastanemizde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilimdalı Başkanlığı ve Dönem 6. Koordinatörü Doç. Dr. Fatih BATTAL ' ın destekleri ile ÇOMÜ Tıp Fakültesi Dönem 4-5-6 öğrenci ve Klinik Asistanları ile buluştu. Ülkemizde sık görülen Çocuk Romatoloji Hastalıkları ile ilgili bilgi ve tecrübelerini paylaşan  hekimliği, akademisyenliği ve kişiliği ile öğrencilerimize örnek olan Hocamıza, Hastanemizde böyle bir önemli buluşmayı sağlayan Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanlığına ve emeği geçen tüm herkese, konferansa katılan Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hasan Ali KİRAZ  Teşekkürlerini bildirdi.