HASTANEMİZDE GÖZ HASTALIKLARI ANABİLİM DALINDA DR. ÖĞR. ÜYESİ ÇAĞLAR BEKTAŞ HİZMET VERMEYE BAŞLAMIŞTIR.

Dr. Çağlar BEKTAŞ, Tokat’ta 1987 yılında doğmuş, ilköğretimini Tokat’ta tamamladıktan sonra 2005 yılında Samsun Fen Lisesi ardından 2012 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olmuştur. Bir yıl süreyle Tokat Devlet Hastanesinde Pratisyen Hekim olarak görev yaptıktan sonra, Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları Anabilim Dalında 4 buçuk yıl süren uzmanlık eğitimimi tamamlayarak, 2018 yılında Çanakkale Çan Devlet Hastanesinde uzman hekim olarak görev yapmaya  başladı.  Aynı kurumda 2021-2022 yılları arasında Başhekim olarak yöneticilik yaptı. 26  Aralık 2022 itibari ile Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Hastanesi Göz Hastalıkları Anabilim Dalında, Katarakt, Kornea, Tıbbi Retina ve Tıbbi Glokom alanındaki hastalıkların tanı ve tedavileri alanında  Dr. Öğretim Üyesi olarak görev yapmaya başladı.