Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sedat MURAT, Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesinde bayram ziyaretinde bulundu.

ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat MURAT, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Okhan AKDUR, Genel Sekreter Ayhan MONUS, Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hasan Ali KİRAZ, Hastane Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Canan AKMAN ve Üniversite Hastaneleri Başmüdürü Serap YONTAR, hastanede görevli  personeller ile bayramlaştı.

Daha sonra ise tedavi süreçleri devam etmekte olan hastaları ziyaret etti. Rektör Prof. Dr. Sedat MURAT; "Hastanede yatan hastalarımızı bir nebze de olsa mutlu etmek, moral vermek ve onların yalnız olmadıklarını göstermek için ziyarette bulunduk. Kurban Bayramının birlik, beraberlik, huzur, mutluluk ve hastalarımıza da şifa getirmesini diliyorum” dedi.