Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Hastanesi yönetimi tarafından , "Kurban Bayramı" sebebiyle geleneksel bayramlaşma töreni gerçekleştirildi.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Hastanesi yönetimi tarafından , "Kurban  Bayramı" sebebiyle geleneksel bayramlaşma töreni gerçekleştirildi.

Hastanemizden sağlık hizmeti alan hastaların, hasta yakınlarının ve tüm sağlık personelinin bayramını kutlayan yönetim kadromuz; herkese mutlu ve sağlık dolu bir bayram geçirmeleri temennisinde bulundu.

ÇOMÜ Hastane Başhekimi Doç Dr. Hasan Ali KİRAZ, başhekim yardımcıları Doç Dr. Canan AKMAN ile  Dr. Öğr. Üyesi İsmail Ertuğrul GEDİK, hemşirelik hizmetleri müdürü Nazmiye SINMAZ ve hemşirelik hizmetleri müdür yardımcısı Nesrin AŞKI bayramlaşma töreninde hazır bulundular.