ÇANAKKALE ECZACILAR ODASI HASTANEMİZ BAŞHEKİMİNİ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

654

Çanakkale Eczacılar Odası Başkanı ve yeni yönetimi Hastane Başhekimimiz Doç. Dr. Hasan Ali KİRAZ'ı makamında ziyaret etti. Oda Başkanı Ecz. N. Jale KARAATA ve yönetim kurulu üyeleri birlikte faaliyetleri hakkında bilgiler verdiler.

Başhekim Doç. Dr. Hasan Ali KİRAZ, böyle önemli ve değerli bir ziyaretten yaşadığı memnuniyeti dile getirdi. "Bizler hastalarımızın ilaca ulaşması, ilaç raporlarında yaşadıkları zorluklar konusunda hiç bir sorunla karşılaşmaması için, sağlık hizmeti sunumumuzda ve ilaç sektöründe özel bir öneme sahip siz eczacılarla çözüm odaklı her türlü işbirliğine hazırız. Böyle faydalı ziyaretlerin devamının gelmesini her zaman bekliyoruz.” şeklinde konuştu. Ayrıca, Hastanemizde yakın zamanda hizmet vermeye başlayan Tıbbi Merkezlerimizde (Diyaliz Ünitesi - Hiperbarik Oksijen Tedavi Merkezi - Üreme Endokrinolojisi ve İnfertilite Merkezi) yapılan işlem ve uygulamalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Oda Başkanı Ecz. N. Jale KARAATA'da "Çabamız hastalarımızın ve halkımızın en yakın sağlık danışmanı olan eczanelerden olabildiğince faydalanmalarıdır. Gerek eczanelerimizden gerek hastanenizden insanların ilaca kolay ulaşması için odamız hastaneniz ile her zaman iletişimdedir. ÇOMÜ Hastanesinin çevresinde eczane bulunmaması sorununun da en kısa sürede çözüme ulaşmasını diliyoruz. Kurumlar arası sıcak diyalogların her zaman fayda sağladığına inanıyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” dedi ve sohbet görüş önerilerle devam etti.

İyi dilek ve temennilerin ardından ziyaret günün anısına fotoğraf çekimi ile sona erdi.