BABA KIZ ÇOMÜ ÜNİVERSİTE HASTANESİN' de ÜROLOJİ BÖLÜMÜNDE Ameliyatta Buluştu

ÇOMÜ Hastanesi'nde aynı dönemde baba kız ameliyat olarak ilginç bir tesadüf gerçekleşti... Konuyla ilgili bilgi veren ÇOMÜ Tıp Fakültesi Üroloji AD Öğretim Üyesi Doç. Dr. Eyüp Burak SANCAK: "E.İ. isimli Hastamızı mesane kanseri nedeni ile geçen haftalarda ameliyat ettik, mesanesini alıp bağırsaktan mesane yaptık. Ameliyatı oldukça başarılı geçen hastamızın takibi esnasında, bir ilçe hastanemizden Üreter taşı ve enfeksiyonu nedeni ile acil sevkli bir hastayı servisimize tedavisini üstlenmek üzere kabul ettik. Bu hastamızı da acil şartlarda ameliyat edip taşını aldık. Ameliyattan sonra taşı olan hastamızın, mesane kanserli hastamızın kızı olduğunu öğrendik. Her iki hastamızın da sağlık durumları gayet iyi" dedi. Dr. SANCAK birkaç gün içerisinde iyileşme süreçleri gayet güzel giden baba kız hastalarının her ikisini de taburcu edeceklerini sözlerine ekledi.