14 MART TIP BAYRAMI KUTLU OLSUN

Dünyadaki en saygın ve kadim mesleklerden biri hekimliktir. Toplumumuzda her zaman önemli bir yere sahip olan hekimler, uzun yıllar süren eğitimler, harcanan yoğun emekler sonucunda yetişmektedirler.

Yaratılmışların en şereflisi olan insana sağlıklı yaşam, her bireyin temel hakkıdır düsturuyla adil, ulaşılabilir sağlık hizmeti sunan, hastalarımızın tutan eli, gören gözü, yürüyen ayağı olmak için gece gündüz demeden zaman mefhumu tanımaksızın fedakarca yerine getiren, Covid 19 Pandemisi sürecinde can kurtarmak için canını veren tüm sağlık çalışanlarımız bu kutsal görevi ifa etmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle; insan hayatını her şeyin üstünde tutan, zorluklara aldırmadan fedakârca vatandaşlarımıza kaliteli ve etkin hizmet sunan, bu kutsal ve onurlu mesleği, büyük bir özveriyle yerine getiren, tüm zamanlarda olduğu gibi özellikle yakın zamanda yaşadığımız yüzyılın deprem felaketinde de sevdiklerinden ayrı kalarak sağlık hizmeti sunan ve bu felakette kaybettiğimiz tüm meslek şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, başta Değerli Meslektaşlarım olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımızın

14 Mart Tıp Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.     

                                                                                                   Doç. Dr. Hasan Ali KİRAZ

                                                                                                                  Başhekim