HASTANEMİZDE YATAN ÇOCUKLARA 23 NİSAN SÜRPRİZİ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Vali Yardımcısı Hakkı UZUN, ÇOMÜ Hastanesi Çocuk Servisinde yatan çocukları ziyaret etti.

Çanakkale Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mustafa Turhan ECEVİT, ÇOMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Okhan AKDUR,İl Sağlık Müdürü Op.Dr.Gökhan BAŞTÜRK, hastane yöneticileri ve sağlık çalışanlarının da bulunduğu hastane ziyaretlerinde Vali Yardımcısı Hakkı UZUN çocuk servisinde kalan çocukların odalarını tek tek  ziyaret etti, hasta çocuklarla yakından ilgilenerek, çocukların durumlarıyla ilgili bilgi aldı aileleriyle sohbet etti.

Vali Yardımcısı Hakkı UZUN ziyaret sırasında çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlarken, ÇOMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Okhan AKDUR ile birlikte çocuklara çeşitli hediyeler takdim etti.