Hastanemiz 29- 30 Eylül tarihlerinde Türkiye Acil Tıp Derneği'nin katkılarıyla düzenlenen "TEMEL VE İLERİ TOKSİKOLOJİ KURSU'na " Ev Sahipiği Yaptı

Hastanemiz 29-30 Eylül tarihlerinde Türkiye Acil Tıp Derneği’ nin katkılarıyla düzenlenen “TEMEL VE İLERİ TOKSİKOLOJİ KURSUNA “ ev sahipliği yaptı.

Açılış konuşmasını Hastanemiz Acil Tıp Anabilim Dalı Başkanı Kurs Yerel Koordinatörü Prof. Dr. Okhan AKDUR’ un yaptığı kurs açılışı Türkiye Acil Tıp Derneği Toksikoloji Çalışma Grubu  Başkanı Prof. Dr. Ayça AÇIKALIN AKPINAR'ın  konuşmalarıyla başladı.

Kurs programna bilimsel katkı sunan Çukurova Üniversitesi Acil Tıp Anabilim Dalı Öğr. Üyesi Prof. Dr. Zeynep KEKEÇ, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Bursa Şehir Hastanesi Acil Tıp Klinik Sorumlusu Prof. Dr. Mehtap BULUT, Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Tıp Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mustafa Burak SAYHAN, kurs eğitimcilerinden Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Tıp Anabilim Dalı Öğretim Üyeleri Eray ÇELİKTÜRK , Satuk Buğrahan BOZATLI ve Çanakkale, Edirne, Balıkesir, Tekirdağ, Bursa, Kırklareli illerinden ,50 nin üzerinde acil tıp uzman hekim ve araştırma görevlisi doktor katılımcılar ile kurs gerçekleştirildi.

Hastanemiz Acil Tıp Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Okhan AKDUR , Acil Tıp Anabiim Dalı Öğr. Üyesi ve Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Canan AKMAN ve Acil Tıp Anabiim Dalı Öğr. Üyeleri Doç. Dr. Murat DAŞ, Doç. Dr. Okan BARDAKÇI, Dr. Öğr. Üyesi Gökhan AKDUR tarafından kursa teşrifleri ve bilimsel katkılar sunan öğretim üyelerine teşekkür edilerek, günün anısına hediyeler takdim edildi.