HASTANE AFET VE ACİL DURUM PLANI (HAP) HAZIRLAMA KOMİSYONU TOPLANTISI YAPILDI.

Acil durum ve afetlere hazırlıklı olabilmek amacıyla, Hastanemiz Afet ve Acil Durum Planı (HAP) Hazırlama Komisyonu Toplantısı, 04.05.2023  tarihinde,  Başhekim Doç. Dr. Hasan Ali KİRAZ Başkanlığında toplanmış, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa EDREMİTLİOĞLU, , Kalite Direktörü Prof. Dr. Özlem YAYINTAŞ, Kalite Birimi Sorumlusu Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Canan AKMAN, Halk Sağlığı  Uzmanı  Prof. Dr. Coşkun BAKAR, İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanları Dr. Öğr. Üyesi Seçkin ÖZCAN, Dr. Öğr. Üyesi Ulaş ÇINAR ve kurul üyelerinin katılımıyla gerçekleşmişir. Toplantıda ÇOMÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Acil Yardım ve Afet Yönetim Bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Fehmi Volkan AKYÖN yaşanabilecek afet durumlarına karşı alınacak önlem ve tedbirler, afet durumunda yapılacak acil yardımlar konusunda görüş ve önerilerini belirtti. Başhekim Doç. Dr. Hasan Ali KİRAZ bu tür faydalı toplantıların sık sık yapılacağını belirterek, herkese  toplantıya katılımları için teşekkür ederek toplantı sona erdi.