Hasta Memnuniyet Anketleri Değerlendirme Komite Toplantısı Yapıldı

Hastanemiz Hasta Memnuniyet Anketleri Değerlendirme ile Hasta/Hasta Yakınları Görüş-Öneri Şikayet ve Memnuniyet Değerlendirme  Komite Toplantısı, 03.08.2023  tarihinde,  Başhekim Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Göktuğ KILINÇARSLAN Başkanlığında toplanmış, Kalite Direktörü Prof. Dr.Özlem YAYINTAŞ ve Kalite'den Sorumlu Başhekim Yardımcısı Doç.Dr. Canan AKMAN, Müdür Yardımcısı İbrahim DEMİR, Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Nazmiye SINMAZ ve kurul üyelerinin katılımıyla gerçekleşmiştir.

Hastanemiz, hasta memnuniyet düzeyini ve beklentilerini değerlendirmek amacıyla hastanemizde yapılan hasta memnuniyet anket verileri, hasta görüş ve önerileri değerlendirilmiş, hastanemiz birim ve bölümlerimize ilişkin yapılan başvuru ve şikayetleri ele alınmıştır. Görüş ve öneriler alınarak, düzenleyici ve önleyici faaliyetler değerlendirilip kararlar alınmıştır.