ÇOMÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Öğrencilerine Teşekkür Belgeleri Takdim Edildi

ÇOMÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü öğrencilerinin, Hastanemizde gerçekleşen klinik uygulamaları esnasında göstermiş oldukları gayret ve sosyal destek sebebiyle Öykü ERDOĞAN, İkra Nur GÖKÇEL, Mervan SEMPEK ve Mücella Nur NAĞIŞ'a Başhekimimiz Doç Dr. Hasan Ali KİRAZ  tarafından teşekkür belgeleri takdim edildi.

Hastanemiz Başhekimi Doç Dr. Hasan Ali KİRAZ öğrencilere belgelerini takdim ederken, meslekleri ile ilgili gelecekteki planlarını sorarak, hangi alanlarda kendilerini geliştirmek istedikleri konusunda sohbet etti. Hastanemizdeki çalışmaları konusunda göstermiş oldukları üstün gayret, sorumluluk bilinci ve yapmış oldukları çalışmalar için kendilerine teşekkür ederek, öğrencilik ve çalışma hayatlarında kendilerine başarılar diledi.