2024 YILI İLK İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ KURULU TOPLANTISI YAPILDI

Hastanemiz 2024 yılı ilk "İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulu" toplantısı 25.01.2024 tarihinde Başhekimlik Toplantı Salonunda yapıldı. Toplantıya Başhekim Doç. Dr. Hasan Ali KİRAZ Başkanlığında, Hastane Yönetimi, İSG Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Seçkin ÖZCAN, İSG Uzmanı Öğr. Gör. Dr. Ulaş ÇINAR, Çalışan Hakları ve Güvenliği Birimi Temsilcileri, çalışan temsilcileri ve Kurul Üyeleri katıldı.

Toplantıda, Çalışan Hakları ve Güvenliği Birimine gelen başvuru dilekçeleri görüşüldü. Ayrıca, 2024 yılı için çalışanların zarar görme risklerinin azatılması, riskli alanlarda çalışanlara yönelik gerekli önlemlerin alınması, sağlık tarama programlarının hazırlanması ve takibi gibi konular ile ilgili, görüş ve öneriler görüşülüp kararlar alınarak, dilek ve temennilerde bulunarak toplantı sona erdi.