Tütün Bağımlılığı Tedavisi Eğitimi Düzenlendi

28 Şubat 2024 tarihinde Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesinde Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Görevlisi ve Bağımlılıkla Mücadele Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Pınar Mutlu Koordinatörlüğünde, İl  Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Başkanlığı iş birliği ile birlikte Tütün Bağımlılığı ve Tedavisi Eğitimi yapılmıştır.

Eğitime, sadece Çanakkale’den hekimler değil, ülkemizin değişik illerinden toplam 50 hekim katılmış ve sigara bırakma polikliniklerinde çalışabilmek için almaları gereken sertifikasyon kursunun yüzyüze eğitim kısmını tamamlamışlardır.
Eğitime Prof. Dr. Nihal Arzu Mirici, Prof. Dr. Demet Güleç Öyekçin, Prof. Dr. Sibel Oymak ve Dr. Ö. Üyesi Yusuf Haydar Ertekin katkı sağlamışlardır.

Eğitime Rektör Vekili Prof. Dr. Dinçay Köksal, İl Sağlık Müdür Vekili Uzman Dr. Aslı Okan, ÇOMÜ Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hasan Ali Kiraz, ÇOMÜ Tıp Fakültesi  Dekan  Yardımcısı Prof. Dr. Özlem Yayıntaş katılmıştır.