''Kanserle Mücadelede Hepimiz Birimiz İçin" Konulu Panel Düzenlendi

''Kanserle Mücadelede Hepimiz Birimiz İçin, Tanı ve Tedavi Sürecinde Kanserle Mücadele '' adlı panel, 08 Mayıs 2014 tarihinde Büyük Truva Oteli'nin toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Genel Cerrahi AD Öğretim Üyesi Prof.Dr. Yılmaz Akgün'ün, ''Meme Muayenesinin Önemi ve Çanakkale'de Meme Kanseri'' başlıklı sunumunu gerçekleştirdiği panel de; Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi,Amerikan Hastanesi ve Kocaeli Tıp Fakültesi'nden değerli öğretim üyeleri de konuşmacı olarak yer almıştır. Yoğun katılım sağlanan panelin ev sahipliğini de üstlenen Akgün, toplantı sonunda kanserle ilgili merak edilen soruları cevapladı. Toplantı, yapılan ikramın vekatılımcılara teşekkür edilen kapanış konuşmasının ardından sona erdi.

74-sjva-r1.jpg

74-sjva-r2.jpg