HASTANEMİZDE ORGAN NAKLİ ÜNİTESİ TÖRENLE HİZMETE AÇILDI

HASTANEMİZDE ORGAN NAKLİ ÜNİTESİ AÇILDI.....

Hastanemizde  Organ Nakil Ünitesi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Açılış törenine ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, AK Parti İstanbul Milletvekili ve Çanakkale Milletvekili Adayı Bülent Turan, üniversite yöneticileri ile akademik ve idari personel katıldı.

ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, ÇOMÜ Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nin iki temel açıdan önemli olduğunu ifade etti. Bunlardan ilkinin hastanenin bir eğitim ve öğretim kurumu olması olduğunu belirten Acer, ''Buradaki öğrencilerimiz Tıp öğreniyorlar, Tıp uyguluyorlar. Bu anlamda burası çok önemli bir kurum. Bunun yanında hastanenin bir de hizmet niteliği var'' dedi. Hastanenin diğer önemli özelliğinin ise Çanakkale ve çevresine sağlık hizmeti vermesi olduğunu belirten Acer, bu nedenlerden kaynaklı hastanenin kendileri için çok önemli bir konumda bulunduğunu belirtti.