Hastanemizde COVID 19 Nedeniyle Yatan Tedavileri Tamamlanan Hastalar Taburcu Edilmeye Başlandı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof.Dr. Arzu MİRİCİ serviste tedavi gören hastalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Prof.Dr. Arzu MİRİCİ; ‘’Geçtiğimiz Cuma günü Gelibolu bakımevi sakinlerinden 24 hastayı COVID 19 nedeniyle hastaneye yatırmıştık. Bu gün ilk tedavileri tamamlanan ve incelemeleri yapılan hastalarımızı taburcu etmeye başladık. Ancak bu hastaların bakımevinde izolasyonlarına devam edilmesi gerekmektedir. Hastalarımızın bir kısmının bakım ve tedavilerini sürdürüyoruz. Tamamı ileri yaşta olmayan ancak ek hastalıkları olduğu için daha yakından ve özel ilgi gereken bir hasta grubunu hastanemizde tedavilerini gerçekleştirdik. Hastane içerisinde ayrı bir birimde ve daha sık izlem yapılan hastalarımızın çoğunun yakın bir zamanda taburcu olmasını planlıyoruz.’’ dedi.