HASTANEMİZDE CORONAVİRÜS KOMİTESİ OLUŞTURULDU

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Yönetimi Covid-19 ilişkin oluşturulan kurulda hastanemizde alınması gereken tedbirler ilgili kararlar aldı.

 Toplantı Başhekim Prof. Dr. Okhan AKDUR , Cerrahi Tıp Bilimleri Bölüm Başkanı Prof.Dr. Tevfik Murat KOŞAN, Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Nihal Arzu MİRİCİ, Ameliyathane Sorumlusu Öğretim Üyesi Prof. Dr. Oğuz GÜÇLÜ, Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç.Dr.Alper ŞENER,  Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı Başkanı Doç.Dr.Mesut ERBAŞ, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Doç.Dr. Hakan AYLANÇ , Hastane Başmüdürü Serap YONTAR,  Başhemşire Nazmiye SINMAZ , Müdür Yardımcıları İbrahim Demir ve Levent ÇİFTÇİ katılımıyla gerçekleşti.

Toplantıda Çanakkale ili ve çevresinde olası Covid-19 olgularına yönelik  alınan tedbirler değerlendirildi.Yoğun bakımlar ile yataklı tedavi ünitelerinin hazırlığı konusunda bilgilendirmede bulunarak, ayaktan başvuran hastaların tanı ve tedavi süreçleri ile ilgili karar alındı.