HASTANEMİZ YETKİLİ SENDİKALARI BAŞHEKİM DOÇ. DR. HASAN ALİ KİRAZ'I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

Hastanemiz yetkili sendikaları Çanakkale Sağlık-Sen Başkan Yardımcısı Resul BURGAÇ, Çanakkale Öz Sağlık İş Sendikası Şube Başkanı Recep ESEN ve Hastane Sendika Temsilcileri, Hastane Müdür Yardımcısı Bekir DİNÇ eşliğinde Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hasan Ali KİRAZ'ı makamında ziyaret etti.

Sendika başkan ve temsilcileri ile istişareler edilerek, 2023 yılı değerlendirilmiştir.

Başhekim Doç. Dr. Hasan Ali KİRAZ, "2023 yılında çalışanlarımızın hakları için çok güzel düzenlemelere imza attıklarını, 2024 yılında da memur ve işçi tüm çalışanlarımızın sosyal, ekonomik ve çalışma standartlarının daha da iyileştirilmesi adına yapılabilecekler konusunda tüm desteklerini vereceklerini, süreçteki kazanımlara yenilerini eklemek adına çalışmaların karşılıklı olarak devam edeceğini" dile getirdi.