Birimlerdeki Risk Analizi Uygulama Eğitimi

Hastanemiz, Sağlık Bakanlığı' nın Sağlıkta Kalitenin Geliştirilmesi ve Değerlendirilmesine Dair Yönetmeliğin eki olan Hastanelerde Sağlıkta Kalite Standartları kriterleri gereği uygulamasına yönelik olarak; Hasta, hasta yakını, ziyareçi, çalışan, tesis ve çevre güvenliği ile hastanede sunulan hizmetlere ilişkin tanımlanan diğer risklerin önlenmesi veya kaynağında mücadele edilerek en az seviyeye indirilmesini sağlamak, amacı ile başta Hastane Risk Yönetim Kurulu olmak üzere ilgili birim personellerine; Tıbbi Süreçler, İdari Süreçler, Finansal Süreçler, Teknik Süreçler, tesis Güvenliği Süreçleri, Çevre Güvenliği Süreçleri ve Paydaşlarla İletişim Süreçleri ile ilgili 04.04.2024  tarihinde, Kalite Birimi Sorumlusu Başhekim Yardımcısı Doç.Dr. Canan AKMAN katılımıyla, İSG Uzmanı Öğr. Gör. Dr. Ulaş ÇINAR tarafından "Birimlerdeki Risk Analizi Uygulama Eğitimi" verilmiştir.