Araştırma ve Uygulama Hastanemizin 8. Kuruluş Yılını Kutladık

ARAŞTIRMA VE UYGULAMA HASTANEMİZİN 8. YILINI KUTLADIK

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinin kuruluşunun 8. Yılının bitişi münasebetiyle, Turhan Mildon Kültür Merkezinde düzenlenen programa, ÇOMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süha ÖZDEN, Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk MUTAN, Prof. Dr. Yılmaz AKGÜN, Prof. Dr. Ahmet Reşit ERSAY, Prof. Dr. Fevzi Sefa DEREKÖY, Prof. Dr. Muammer KARAAYVAZ, Prof. Dr. Metin OKTUN, akademisyenler ve davetliler katıldı. Yurtdışında bir toplantıda olan Prof Dr. Arzu MİRİCİ plaket törenine katılamadı. Hastanemize katkılarından dolayı kendilerine teşekkür edildi. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından, Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Okhan AKDUR kısa bir selamlama konuşması yaptı. Programın sonunda Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine verdikleri katkıdan dolayı kuruluşundan itibaren Profesör olan öğretim üyelerine günün anısına plaket takdimi yapıldı.