O₂ HUB - Planlanmış İyileştirmeler

Sürekli Gelişim İçin Sizinleyiz

Oksijen Hub çalışmalarına hoş geldiniz. Hastane işleyişini iyileştirmeye odaklanmış bir birim olarak, önemli sorunları ele almak ve çözmek için buradayız. Personel ve hastalardan gelen geri bildirimleri aktif olarak dinliyor, karşılaşılan zorlukları titizlikle analiz ediyor ve alternatif çözümler geliştiriyoruz. Amacımız, herkes için sorunsuz ve verimli bir sağlık hizmeti deneyimi sunmaktır.

Hastanemizle ilgili sürekli iyileştirme çabalarımızı ve başarı hikayelerimizi keşfedin.

Proje Adı: Acil Poliklinik Simülasyonu ve Optimizasyonu

Yöntem: Simülasyon

Tamamlanma Süresi:  1-3 Ay

İyileştirme Türü: Finansal, Sosyal