VALİ İLHAMİ AKTAŞ' IN HASTANEMİZE KURBAN BAYRAMI ZİYARETİ

690

Vali İlhami AKTAŞ, Kurban Bayramı münasebetiyle, ÇOMÜ Rektör Yardımcısı  Prof. Dr. Dinçay KÖKSAL, ÇOMÜ Rektör Yardımcısı  Prof. Dr. Evren KARAYEL GÖKKAYA , Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Mehmet Erkan KILLIOĞLU, Hastanemiz Başhekimi Doç. Dr. Hasan Ali KİRAZ, Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Canan AKMAN  eşliğinde hastanemizi ziyaret etti.

Hastanemiz acil servislerini ziyaret ederek sağlık çalışanlarını yalnız bırakmayan Vali İlhami AKTAŞ, tüm sağlık çalışanlarına özverili ve fedakarca çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, tedavisi süren hastaları da ziyaret ederek  geçmiş olsun dileklerinde bulunarak Kurban  Bayramlarını kutladı.

Vali İlhami AKTAŞ’ın hastanemiz ziyaretlerine, İl Emniyet Müdürü Celal TAŞCİ, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Sadi AKMAN ve Sahil Güvenlik Batı Marmara Grup Komutanı SG. Yb. Ercan ORAN eşlik etti.