Türkiye Maternal Fetal Tıp ve Perinatoloji Derneği’nin Marmara Bölge Toplantısı Hastanemizde Gerçekleştirildi

443

Türkiye Maternal Fetal Tıp ve Perinatoloji Derneği’nin Marmara bölge toplantısı hastanemizde gerçekleştirildi. Dernek Başkanı Prof. Dr. Rıza Madazlı ve yönetim kurulunda yer alan bilim insanlarının katıldığı toplantıya İstanbul Üniversitesi Çapa ve Cerrahpaşa Tıp Fakültesi, Uludağ Üniversitesi, Trakya Üniversitesi, Namık Kemal Üniversitesi, Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakülteleri, Çanakkale ve çevre illerdeki devlet hastanelerinden çok sayıda uzman ve araştırma görevlisi de katılım sağladılar.

Program açılışı Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Coşkun Bakar ve Hastane Başhekimi Doç. Dr. Hasan Ali Kiraz’ın katılımları ile gerçekleşirken, Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bülent Demir, toplantıya ev sahipliği yapmanın Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı adına gurur verici olduğunu dile getirdi. Prof. Dr. Demir ayrıca toplantının gerçekleşmesinde büyük katkıları olan toplantı düzenleme sorumluları, Prof. Dr. Recep Has, Prof. Dr. Oya Demirci, Op. Dr. Süreyya Sarıdaş Demir ve Üniversitemiz Tıp Fakültesi Dekanlığı ile Başhekimliğine desteklerinden dolayı teşekkürlerini ifade ettiler.