Memur-Sen'den Hastanemize Ziyaret

44

Çanakkale Memur-Sen İl Başkanı Suat Özen ve sendika temsilcileri, hastanemiz başhekimi Doç. Dr. İbrahim Eren Pek ve Başmüdürümüz Doç. Dr. Abdulkadir Atalan’ı ziyaret etti. Ziyaret, sendika ile kurum yönetimi arasındaki işbirliği ve dayanışmanın güçlendirilmesi amacıyla gerçekleştirildi.

Ziyaret sırasında, sağlık çalışanlarının hakları, çalışma koşulları ve hizmet kalitesinin artırılması gibi önemli konular üzerinde kapsamlı bir görüş alışverişi yapıldı.

Doç. Dr. İbrahim Eren Pek ve Doç. Dr. Abdulkadir Atalan, ziyaretten duydukları memnuniyeti belirterek, sağlık alanında güçlü bir işbirliği ile hem çalışanların hem de hastaların ihtiyaçlarına daha etkin yanıt verilebileceğini ifade ettiler. Bu tür ziyaretlerin, iletişim ve işbirliğini artırarak daha verimli hizmet sunma yönünde önemli bir adım olduğuna dikkat çekildi.

İşbirliğimizin güçlenmesi ve ortak hedeflere ulaşmamız için birlikte çalışmanın önemine inandığımızı bir kez daha vurguluyoruz.