Hastanemizde 'COVİD -19 Çanakkale' Sempozyumu gerçekleştirilecektir.

Değerli meslektaşlarımız,
Sizleri 29 Aralık 2021 tarihinde düzenlenecek olan “COVİD -19 Çanakkale” Sempozyumuna davet etmekten mutluluk duyuyoruz. Bilindiği üzere 2019 Aralık ayında Çin’de başlayıp kısa zaman içinde tüm dünyaya yayılan COVID-19 hastalığı ülkemizde ve bölgemizde de toplumun nerede ise tümünü etkileyen bir hastalık olmuştur. Her yaş grubunu etkileyebilen bu hastalık sağlık sisteminin multidisipliner bir yaklaşım sergilenmesini, ilimizdeki tüm sağlık kuruluşlarının ortak hareket etmesini zorunlu kılmıştır. Bu sempozyum Çanakkale’de sağlık hizmeti sunumunda görev alan hekimler, sağlık çalışanları ve Tıp Fakültesi öğrencilerinin COVID-19 hastalığı ile ilgili bilgilerinin güncellenmesi, pandemi yönetimi deneyimlerinin paylaşılması amacı ile hazırlanmıştır. Katılımcılar sempozyum süresince, illimiz de pandeminin ilk gününden itibaren COVID-19 hastalığı ve Pandemi yönetiminde en ön safta hizmet veren, alanında deneyimli konuşmacıların çok değerli bilgilerinden yararlanma fırsatı bulacaklardır. Bu vesile ile güzel bir toplantı ve paylaşım ortamının oluşacağını düşündüğümüz sempozyumumuz da hepinizi ağırlamaktan mutluluk duyacağımızı belirtir, saygılar sunarım.
Prof. Dr. Okhan AKDUR
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektör Yardımcısı

Yer: Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Hastanesi Konferans Salonu 7. Kat
•    Sempozyum hibrit olarak gerçekleştirilecektir. Oturum başkanları ve konuşmacılar ile sınırlı sayıdaki katılımcı konferans salonundan, diğer katılımcılar oturumları senkron-online (Microsoft teams üzerinden) takip edebilecektir.
Microsoft Teams Sempozyum Linki: link.comu.edu.tr/covid19