Hastanemizde Başhekimlik Devir Teslim Töreni Gerçekleştirildi

900

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Hastanesinde Başhekimlik devir teslim töreni gerçekleştirildi. Başhekimliği Doç. Dr. İbrahim Eren Pek’in Doç. Dr. Hasan Ali Kiraz’dan devraldığı törene Rektör Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Dinçay Köksal, Prof. Dr. Evren Karayel Gökkaya, Prof. Dr. Hüsnü Levent Dalyancı, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muammer Karaayvaz, Genel Sekreter Yardımcıları Öğr. Gör. Dr. Tanju Güdük, Sinan Karabulgu, MYO Müdürleri ve Hastane personeli katıldı.

Tören konuşmalarla başladı, çiçek takdimi ile devam etti ve günün anısına fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

Konuşmasına Rektör Prof. Dr. Cüneyt Erenoğlu’na teşekkürle başlayan Doç. Dr. İbrahim Eren Pek yaptığı konuşmada: “Emeği geçenlere teşekkür ederim. Kıymetli ekip arkadaşlarımın ve misafirimiz olan hastalarımızın memnuniyetini en üst düzeyde tutmak, sağlık hizmetimizi sürekli iyileştirmek ve yenilikçi yaklaşımlarla sağlıkta fark yaratmak için var gücümüzle çalışacağız.” ifadelerini kullandı.

Doç. Dr. Hasan Ali Kiraz ise pandemiden beri çok yoğun çalıştıklarını söyleyerek konuşmasında: “Bugün geldiğimiz noktada Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Cüneyt Erenoğlu’nun ve kıymetli dekanımız Prof. Dr. Muammer Karaayvaz’ın katkıları büyük, çok teşekkür ediyorum. Açılmayan servisleri açtık, cihazlar aldık, uyum içinde ekip olarak iyi çalıştığımızı düşünüyorum. Bu zamana kadarki desteğiniz için teşekkür ediyorum, hepinizi çok seviyorum.” ifadelerine yer verdi.

Son konuşmayı yapan Rektör Prof. Dr. Cüneyt Erenoğlu “Hasan Ali hocamızın çok kıymetli emekleri var. Çok teşekkür ediyorum. Profesörlüğü de geliyor, akademik çalışmalarına yönelecek kendisinden danışman olarak fikir almaya devam edeceğiz. Görev değişimi stratejik olarak yeni çalışmaları beraberinde getirir. Hastane ile yakın çalışmaya devam edeceğiz. Görevin hayırlı olmasını diliyorum.” Dedi.

Çiçek takdiminin ardından fotoğraf çekimiyle tören sona erdi.