HASTANE RİSK YÖNETİM KURULU TOPLANTISI YAPILDI

430

Sağlık Bakanlığı Sağlık Yönetimi Genel Müdürlüğü' nün "Sağlık Yapıları Yönetimi Usul ve Esasları" konulu resmi yazısı  ile ilgili, sağlık hizmet binalarının risk tespiti yapılarak, deprem dayanıklılığının ölçülmesi ve sonuçlarının değerlendirilmesi amacıyla, Hastane Risk Yönetim Kurulu, 31.05.2023 tarihinde Başhekimlik Toplantı Salonunda, Başhekim Doç. Dr. Hasan Ali KİRAZ Başkanlığında, Kalite Direktörü  Prof. Dr. Özlem YAYINTAŞ, Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Canan AKMAN, BaşhekimYardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Semih PETEKKAYA, Başhekim Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Göktuğ KILINÇASLAN , Hastane Yönetimi , Yapı İşleri Daire Başkanı Sinan KARABULĞU, İSG Uzmanı Seçkin ÖZCAN ve Kurul Üyelerinin katılımları ile toplandı.Yapı İşleri Daire Başkanı Sinan KARABULĞU' u oluşabilecek risklere yönelik açıklamalarda bulundu. Konu ile ilgili karşılıklı görüş ve öneriler görüşülüp kararlar alınarak, dilek ve temennilerde bulunarak toplantı sona erdi.