Hastane Birim Sorumluları İle Toplantı Yapıldı

261

Hastane Başmüdürümüz Doç. Dr. Abdulkadir Atalan, Başhemşiremiz Doç. Dr. Nazan Çalbayram ve Müdürümüz Aşkın Güvemli öncülüğünde, sağlık hizmetlerinin her aşamasında sürdürülebilir kaliteyi sağlamak amacıyla birim sorumluları ile haftalık düzenlenen koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, birimlerin mevcut durumu, operasyonel verimlilik, hasta memnuniyeti ve iyileştirme alanları kapsamlı bir şekilde ele alındı. Ayrıca, ilerleyen zamanlarda uygulanacak stratejik hedefler ve planlamalar da masaya yatırılarak, birim sorumlularının geri bildirimleri dinlendi ve ortak çözümler geliştirildi. Düzenlenen toplantılarla, hastanemizin genel işleyişinde ortak akıl ve uyumu pekiştirerek, daha etkin ve bütüncül bir yönetim anlayışının sağlanması, hizmet kalitesinin sürdürülebilir şekilde artırılması hedeflenmektedir.