Excimer Lazer Uygulama Açılışı Gerçekleştirildi

298

Rektör Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Dinçay Köksal, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Evren Karayel Gökkaya, Genel Sekreter Oüuz Ünal, Genel Sekreter Yardımcsı Sinan Karabulgu'nun katılımlarıyla Excimer Lazer uygulama açılışı gerçekleştirildi. Açılışa, Göz Hastalıkları ABD akademisyenleri, idari personel, öğrenciler ve hastalar katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Göz hastalıkları Anabilim Dalı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Burak Turgut, Excimer Lazer cihazının kuruluş aşamalarından, cihaz ile sağlanan tedavi imkanlarından ve bölümün çalışmalarından bahsederken, desteklerinden dolayı Başhekim Doç. Dr. Hasan Ali Kiraz ve Rektör Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu'na teşekkür etti.

Prof. Dr. Burak Turgut'un ardından konuşma yapan Rektör Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, hocalara ve hastane yönetimine teşekkür ederken, hastane ile ilgili çok güzel projelerin olduğunu ve yakında bir basın toplantısıyla açıklayacaklarını ifade etti. 

Konuşmaların ardından kurdela kesimi yapıldı. Açılışın ardından Rektör Prof. Dr. R.Cüneyt Erenoğlu'nun Prof. Dr. Burak Turgut'tan cihaz ve teknik imkanlar ile ilgili bilgi almasıyla program sona erdi.