Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Hastanesine Ziyaret

1372

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Okhan AKDUR ve Genel Sekreter Ayhan MONUS, Covid-19 hastalarına sağlık hizmeti verilen hastane birimlerini ve Covid-19 aşı ünitesini ziyaret etti. Ziyaret sırasında Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Canan AKMAN, Dr. Öğr. Üyesi Semih PETEKKAYA, Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Nazmiye SINMAZ, Hemşirelik Hizmetleri Müdür Yardımcıları Nesrin AŞKI, Fahri MANAV ve Mehmet ÖZKAN hazır bulundu. Covid-19 hastalarına sağlık hizmeti sunulan yoğun bakımlar ve acil serviste görevli sağlık çalışanları ile bir araya gelen Prof. Dr. Okhan AKDUR verilen sağlık  hizmeti ile ilgili bilgi aldı. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Okhan AKDUR “Sağlık çalışanlarının 7 gün 24 saat kesintisiz en iyi sağlık hizmetini verebilmek için fedakârca çalıştıklarını, başhekimden, hemşiresinden yardımcı personeline kadar büyük bir gayret içerisinde olduklarının görüldüğünü, üniversite yönetimi olarak sağlık çalışanlarımızın göstermiş oldukları özverinin farkında olunduğunu ve desteklerinin tam olduğunu belirterek çalışmaları için teşekkür etti.” Ziyarette, sağlık çalışanları ile bir süre sohbet eden heyet, hastane personeline ikramlarda bulundu.