Çanakkale Belediyesi Spor Kulübü’nden Hastanemize Teşekkür Ziyareti

138

Çanakkale Belediyesi Spor Kulübü altyapı sorumlusu antrenör Utku Yılmaz ve farklı kademelerdeki lisanslı sporcular, hastanemiz Başhekimi Doç. Dr. İbrahim Eren Pek’i ziyaret etti. Ziyaret, hastanemizin spor kulübüne beslenme ve diyet branşında sağladığı desteklere teşekkür amacıyla gerçekleştirildi.

Hastanemiz, sporcuların hem sağlıklı beslenme alışkanlıkları kazanmalarına hem de performanslarını artırmalarına yönelik beslenme ve diyet danışmanlığıyla spor kulübüne katkıda bulunmaya devam etmektedir. Bu iş birliği, genç sporcuların fiziksel ve zihinsel gelişimlerine destek olurken, başarılarını sürdürülebilir kılmayı hedeflemektedir.

Başhekimimiz Doç. Dr. İbrahim Eren Pek, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, sağlıklı bir yaşam tarzının özellikle sporcular için önemine vurgu yaparak, üniversite hastanesi olarak bu alanda katkı sunmaya devam edileceğini, toplum sağlığına katkı sağlayan bu tür projeleri spor camiasıyla birlikte yürütmekten büyük memnuniyet duyduklarını ifade etti.