Vali İlhami AKTAŞ, 14 Mart Tıp Bayramı Nedeniyle ÇOMÜ Hastanesini Ziyaret Etti

Vali İlhami AKTAŞ, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle ÇOMÜ Hastanesinde görev yapan sağlık çalışanlarımızın , 14 Mart Tıp Bayramını kutladı.

İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Taşçı’nın da bulunduğu ziyarette Vali İlhami AKTAŞ,  ÇOMÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi sağlık çalışanları ile bir araya geldi.

ÇOMÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutlayarak, karanfil hediye eden Vali İlhami AKTAŞ, çalışmalarında başarılar diledi.

Sağlık çalışanlarımızın can kurtarmak için canlarını ortaya koyarak çalıştıklarını belirten Vali İlhami AKTAŞ, “büyük bir özveri ve gayretle görev yapan sağlık ordumuzun fedakâr mensuplarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyor, hayatını kaybeden sağlıkçılarımıza Allah’tan rahmet diliyorum.” dedi.