Korona Virüs İle Mücadeleye Ara Vermeyen Hastane Çalışanlarının Yeni Yılı Kutlandı

Çanakkale Valisi Sayın İlhami AKTAŞ ve Çanakkale İl Sağlık Müdürü Dr. Ali TAŞÇI, Pandemi Hastanesi olarak hizmet veren ÇOMÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi yönetimi, korona virüs ile mücadeleye ara vermeyen hastane çalışanlarına yeni yıl ziyaretinde bulundular.

Başhekim Prof. Dr. Muammer KARAAYVAZ , Başhekim Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Hasan Ali KİRAZ , Hastane Müdürü Ömer HADIMOĞLU , Başhemşire  Yardımcıları Canan TAYFUR ve Rukiye CAN,  Müdür Yardımcısı İbrahim DEMİR , yeni yıl akşamı görevi başında olan sağlık çalışanlarını  sosyal mesafeyi koruyarak  servisleri ziyaret ettiler. Görevi başında olan sağlık çalışanlarına pasta kesilerek  ikramlar dağıtılarak herkese iyi seneler dileklerinde bulundular.