HEMŞİRELER GÜNÜ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI

         12-18 Mayıs Hemşireler Haftası kapsamında,12 Mayıs Cuma günü  İl Sağlık Müdürlüğü koordinasyonunda, Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen çelenk sunma törenine hastanemizi temsilen Başhekim Doç. Dr. Hasan Ali KİRAZ, Başhekim Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Semih PETEKKAYA, ÇOMÜ Üniversite Hastaneleri Başmüdürü Serap YONTAR, Hastane Müdür Yardımcısı Bekir DİNÇ, Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Nazmiye SINMAZ ve Hemşirelik Hizmetleri Müdür Yardımcıları Canan TAYFUR, Nesrin AŞKI, Fahri MANAV, Mehmet ÖZKAN ve hastane hemşireleri  katıldı.
      Öğleden sonra hastanemiz bünyesinde devam eden programda “Gelecekte Hemşirelik” temalı 12 Mayıs Hemşireler Günü Paneli, Hastanemiz Başhekimi Doç. Dr. Hasan Ali KİRAZ, Başhekim Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Semih PETEKKAYA ve Başhekim Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Göktuğ KILINÇARSLAN, Hastane Yönetimi ve personellerinin katılımları ile gerçekleşti. Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Nazmiye SINMAZ 'ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından, Başhekim Doç. Dr. Hasan Ali KİRAZ açılış konuşmasında "Sağlık hizmetlerinde kalitenin arttırılması ve hastalara ulaştırılması konusunda hemşirelerimiz, aldıkları eğitim ve görev bilinci doğrultusunda büyük uğraş vermektedir. Üstlendikleri sorumluluğu  eksiksiz yerine getirmek ve hastalarına yardımcı olabilmek içi gece-gündüz özveriyle çalışmaktadırlar. Tüm hastalara gereksinim duydukları sevgi, şevkat ve ilgiyi göstermektedirler. Bu bağlamda tüm dünyada sağlık sisteminin bel kemiği olan Hemşirelik, maliyet değil, çok kıymetli bir sağlık yatırımı olarak görülmelidir." dedi ve Hastanemizde bu kutsal vazifeleri fedakarca yerine getiren tüm hemşirelerimize teşekkür ederek, 12 Mayıs Hemşireler Günü' nü kutladı ve faydalı bir panel olması dilekleriyle  konuşmasını sonlandırdı.

Panel Konuşmacıları Öğr. Gör. Tuğba ÇETİNOL TAŞTEMEL, Öğr. Gör. Ali KAPLAN, Uzm. Hem. Raziye AKSAKAL YILMAZ, Uzm. Hem. İbrahim Halil EROĞLU alanlarındaki konularda sunumlarını gerçekleştirdi. 

Panel sonrasında hep birlikte  kutlama pastası kesildi, tüm hemşirelerin birer pelerinli Süpermen olduğunu gösteren, hemşirelerimizin kendilerinin hazırladığı panoda hatıra fotoğrafı çekilerek keyifli anlar yaşandı. Hastane Yönetimi tarafından çalışan hemşireler alanda ziyaret edilerek tebriklerde bulunuldu. Hediyeleri takdim edildi.