HASTANEMİZDE NÖROLOJİ ANABİLİM DALINDA DR. ÖĞR. ÜYESİ İLKNUR GÜÇLÜ ALTUN HİZMET VERMEYE BAŞLAMIŞTIR.

Dr. İlknur Güçlü Altun, 1980 yılında Mersin’de doğdu, ilk-orta ve lise öğrenimini Mersin’de tamamladı. 2004 yılında Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu. 2011 yılında Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde Nöroloji uzmanlık eğitimini tamamladı. Şanlıurfa’da zorunlu hizmetini yaptı. 2015 yılında Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesinde başasistan olarak göreve başladı ve 8 yıl süresince epilepsi yan dal polikliniğini yaptı. 2023 yılında Marmara Üniversitesi’sinde Elektronörofizyoloji Yüksek lisansını tamamladı. Özellikle epilepsi ve uyku bozuklukları konularında çalışmakta olup 20 Mart 2023 de Çanakkale Onsekizmart Üniversitesi Hastanesi Nöroloji Anabilim Dalı’nda Dr. Öğretim Üyesi olarak görev yapmaya başlamıştır.