HASTANEMİZDE KALP DAMAR CERRAHİSİ ANABİLİM DALINDA PROF. DR. GÜNDÜZ YÜMÜN HİZMET VERMEYE BAŞLAMIŞTIR.

Dr. Gündüz YÜMÜN  1979 yılında Kars’ın Selim ilçesinde doğdu. İlk ve orta okulu aynı ilçede bitirdikten sonra 1996 yılında Gümüşhane Anadolu Öğretmen Lİsesinden mezun oldu. Kocaeli Tıp Fakültesinde  Tıp eğitimine başladı ancak 1999 Gölcük depremi sonrası Cumhuriyet Üniversitesine Tıp Fakültesi’ne geçiş yaparak  2002 Yılında mezun oldu. İki yıllık mecburi hizmetini pratisyen hekim olarak Kars'ta bitirdi.  Askerlik görevini yaptıktan sonra Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi' nde Kalp Damar Cerrahisi bölümünde uzmanlık eğitimine başladı ve 6 yıllık eğitim sonunda  2011 yılında Uzman oldu.   Uzmanlık sonrası 3 yıl daha aynı hastanede uzman doktor olarak  görev yaptı. 2014 yılında Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi' nde öğretim üyesi olarak göreve başladı. 2017 yılında Doçent Doktor ünvanını aldı.  2020 yılında Tekirdağ Şehir Hastanesi' ne geçerek Kalp Damar Cerrahisi  Kliniğini kurdu. 2021 Yılında İstanbul Mehmet Akif Ersoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi' nde Küçük Kesili Kalp Cerrahisi Ameliyatları eğitimi  aldıktan sonra, Tekirdağ da görevine devam etti.  15 Şubat 2023  itibari ile Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Hastanesi Kalp Damar Cerrahisi Anabilim Dalında görev yapmaya başlamıştır.