HASTANEMİZDE KADIN HASTALIKLARI VE DOĞUM ANABİLİM DALINDA DR. ÖĞR. ÜYESİ MEHMET NURİ DURAN HİZMET VERMEYE BAŞLAMIŞTIR

Dr. Mehmet Nuri DURAN, 2010-2016 yıları arasında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde 6 yıl süren tıp eğitimini tamamlayıp 2016-2017 yılları arasında Hakkâri Yüksekova ASM de Pratisyen Hekim olarak görev yapmıştır.  2017- 2021 yılları arasında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalında 4 yıl süren uzmanlık eğitimi almıştır. 2022-2023 yılları arasında Mardin Midyat Devlet Hastanesi’nde Uzman Hekim olarak görev yapmıştır.

11 Mayıs 2023 itibari ile Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Hastanesi / Cerrahi Bilimler / Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalında Dr. Öğretim Üyesi olarak görev yapmaya başlamıştır.