HASTANE GENEL DURUM DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

ÇOMÜ hastanesinde 2020 yılının değerledirmesinin yapıldığı toplantı ,Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sedat MURAT ve rektör yardmcıları Prof. Dr. Bünyamin BACAK , Prof. Dr. Süha ÖZDEN , Genel Sekreter Doç. Dr. R. Cüneyt ERENOĞLU ,Tıp Fakültesi Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Tevfik Murat KOŞAN , Doç.Dr. Nurullah BOLAT ve hastane yönetiminden Başhekim Prof.Dr. Muammer KARAAYVAZ , başhekim yardımcıları ve Hastane Başmüdürü Serap YONTAR‘ın katılımları ile gerçekleştirildi.

Pandemi sürecininde devam etmesi göz önünde bulundurularak gerçekleşen toplantıda hastanemizde yapılan fiziki çalışmalar, personel ihtiyaçları , global bütçe ve  geliri , hastanemizin genel durumu, 2020 yılındaki yapılan çalışmalar ve 2021 yılında  beklenen planlar  konuşuldu.

2020 yılında zorlu dönemin geride bırakıldığı, 2021 yılı ve sonraki süreçlerde hastane vizyon ve misyonun değerlendirilmesi yapılarak yeni çözümlere gidilmesi kararları alındı.