ÇOMÜ HASTANESİNDE 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLANDI

Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Muammer KARAAYVAZ, Başhekim Yardımcılamız Dr. Öğr. Üyesi Semih PETEKKAYA, Dr. Öğr. Üyesi Hasan Ali KİRAZ ve Üniversite Hastaneleri Başmüdürü Serap YONTAR,  Hastane Müdürü Ömer HADIMOĞLU, Başhemşire Nazmiye SINMAZ  hastanemizde çalışan  bayan personellerin   ve  hastalarımızın  “8 Mart Dünya Kadınlar Günü”nü kutlayarak, karanfil dağıttı.

Tüm kadınların, Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan Başhekim Prof. Dr. Muammer KARAAYVAZ kadınların çalışma hayatında daha aktif rol almasını istediklerini belirtti. Kadınların toplumsal alandaki başarılarının oldukça büyük olduğunu , yaşam mücadelesinin her safhasında, fedakârca yanımızda yer alan kadınlarımız toplumumuzun temel taşlarıdır. Zengin medeniyetimizin inşasında en az erkekler kadar kadınlarımızın da rolü ve emeği büyüktür. Bu vesile ile bütün kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlar, sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim” dedi.