ÇOMÜ HASTANESİ ULU ÖNDER GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK' Ü ANDI.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Hastanesi büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikal edişinin 84. Yıl dönümünde düzenlenen törenle andı.
10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü nedeniyle Çomü Hastanesi’nde tören düzenlendi.

Çomü Hastanesi önünde gerçekleştirilen anma programına Dekan Prof. Dr. Muammer KARAAYVAZ, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Erkan Melih ŞAHİN, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Özlem YAYINTAŞ, Başhekim Doç. Dr. Hasan Ali KİRAZ, Başhekim Yardımcısı Doç. Dr.Canan AKMAN, Başhekim Yardımcısı Dr.Öğr. Üyesi M.Göktuğ KILIÇASLAN, Başhekim Yardımcısı Dr.Öğr. Üyesi İsmail Ertuğrul GEDİK, Hastane Yöneticileri, Öğretim Üyeleri,Sağlık Çalışanları ile Hasta ve Hasta Yakınları katıldı. Saat 09.05’de çalan siren sesi eşliğinde saygı duruşunda bulunuldu. Saygı duruşundan sonra İstiklal Marşı’nın okunmasıyla tören sona erdi.