Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Hastanesi Çalışanları'nın Yeni Yılını Kutladı.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hasan Ali KİRAZ, Hastane yöneticileri ile birlikte görevleri başında olan  hastane çalışanlarının  Yeni Yılını kutladı.

Kutlamaya , Hastane Başhekimi Doç. Dr. Hasan Ali KİRAZ, Hastane Müdür Yardımcısı Bekir DİNÇ, Hastane Müdür Yardımcısı Levent ÇİFTÇİ, Hemşirelik Hizmetleri Müdür Yardımcısı Fahri MANAV ,Hemşirelik Hizmetleri Müdür Yardımcısı Mehmet ÖZKAN ,Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Hastanesi yöneticileri ve çalışanları katıldı.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hasan Ali KİRAZ , yılın son gününde Hastanemiz çalışanlarını ve hastaları ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı.Tedavisi süren hastaları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, görevleri başındaki tüm sağlık çalışanlarına özverili ve fedakarca çalışmalarından dolayı teşekkür etti, yeni yılını kutladı.

.