Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Hastanesi yönetimi tarafından , "Ramazan Bayramı" sebebiyle geleneksel bayramlaşma töreni gerçekleştirildi.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Hastanemiz Başhekimi Doç. Dr. Hasan Ali KİRAZ, Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Canan AKMAN  ve Hastane Yönetimi tarafından , "Ramazan Bayramı" sebebiyle geleneksel bayramlaşma töreni gerçekleştirildi.

Başhekim Doç. Dr. Hasan Ali KİRAZ, Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Canan AKMAN  ve Hastane Yönetimi, Hastanemiz acil servislerini, nöbetçi birimleri ziyaret ederek sağlık çalışanlarını yalnız bırakmadı.Tüm sağlık çalışanlarına ve güvenlik görevlilerine, özverili ve fedakarca çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, tedavisi süren hastaları da ziyaret ederek  geçmiş olsun dileklerinde bulunarak Ramazan Bayramlarını kutladı.

Hastanemizden sağlık hizmeti alan hastaların, hasta yakınlarının ve tüm sağlık personelinin bayramını kutlayan idari kadromuz; herkese mutlu ve sağlık dolu bir bayram geçirmeleri temennisinde bulundu.