YOĞUN BAKIM ÜNİTELERİ TOPLANTISI YAPILDI

Hastanemizde 10.03.2023 tarihinde, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan BAŞTÜRK, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Op. Dr. Halil Gürkan ÇOBAN, Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Huriye ÜNAL, Çanakkale Mehmet Akif ERSOY Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Hasan KESER, Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Yener TUTAŞ, 112 İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. İskender İNCİRLİ, Hastanemiz Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Canan AKMAN, Başhekim Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi ismail Ertuğrul GEDİK, Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Nazmiye SINMAZ , Çanakkale Mehmet Akif ERSOY Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Uzman Dr. Yasin Levent UĞUR ve Ferhan DEMİRER AYDEMİR, Hastanemiz Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Dalı Doç. Dr. Tarık AKMAN, Nöroloji Anabili Dalı Dr. Öğr. Üyesi Özgül OCAK'ın  katılımıyla " Yoğun Bakım Üniteleri Toplantısı " yapıldı.