Vali İlhami Aktaş, Sağlık Çalışanlarımıza Bayram Ziyaretinde Bulundu

Vali İlhami AKTAŞ, Ramazan Bayramı vesilesiyle Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesini ziyaret ederek mesaideki sağlık çalışanlarının bayramlarını kutladı.

İl Sağlık Müdürü Dr. Ali TAŞÇI’nın da bulunduğu ziyarette Vali İlhami AKTAŞ,  ve ÇOMÜ Hastane Yönetiminden Başhekim Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Hasan Ali KİRAZ , Dr. Öğr. Üyesi Semih PETEKKAYA ve Başhemşire Yardımcı Canan TAYFUR sağlık çalışanları ile bir araya gelerek bir süre görüşüp sohbet etti.

Sağlık çalışanlarının Ramazan Bayramını kutlayan Vali İlhami AKTAŞ, sağlık çalışanlarımızın her koşulda insanımızın ve insanlığın sağlığı için büyük bir fedakarlık ve özveri ile çalıştığını ifade ederek tüm personele görevlerinde kolaylıklar diledi.