HASTANEMİZDEKİ  KALİTE SÜREÇLERİNE YÖNELİK TANITIM TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi ,Kalite Direktörlüğü tarafından hastanemiz konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıda  Kaliteden Sorumlu Başhekim Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Semih PETEKKAYA hastanemizdeki kalite süreçlerinde gelinen durum ve kalite hedefleri hakkında  bilgiler verdi.

Hastanemiz  yönetimi ve  kalite sorumlularının hazır bulundukları toplantıda  Kalite Yönetim Direktörü Prof. Dr. Özlem YAYINTAŞ; ’’Bu toplantının amacı; yeni oluşturulan kalite birimi personellerini tanıtmak, SKS çerçevesinde yürütülen çalışmaların koordinasyonunu sağlamak ve bu konuda birim yetkililerine görev, yetki ve sorumluluklarının içeriğini anlatmak için yapılmıştır.

Kalite yönetim birimi olarak hedefimiz; hasta, hasta yakınları, çalışan sağlığı ve güvenliği baz alınarak, kaliteli hizmet sunumunun hastanemiz genelinde sürdürülebilirliğini sağlamaktır’’ dedi.