Hastanemizde Yeni Göreve Başlayan Sağlık Personellerinin Uyum, İş Sağlığı ve İş Güvenliği Eğitimleri Gerçekleştirildi

Ülkemizin pandemi sürecinde sağlık personeli ihtiyacını karşılamak amacıyla Rektörlüğümüzün bulunduğu girişimler neticesinde hastanemiz bünyesinde ilk etapta 42 sağlık çalışanı alımı gerçekleştirilmiştir.

Yeni başlayan personelimizin işe başlangıç muayeneleri ve covid açısından değerlendirilmeleri  , enfeksiyon eğitimi ve İş Sağlığı ve İş Güvenliği eğitimleri tamamlanmıştır. Göreve başlayan sağlık çalışanlarımızın eğitim birimi koordinasyonunda, gerekli önlemler alınarak, genel uyum eğitimleri gerçekleştirilmiş olup tam donanımlı bir sağlık ekip üyesi olarak sürece aktif katılımları sağlanacaktır. Üniversitemize ve Çanakkale ilimize hayırlı olsun.