Hastanemiz 7. Kat Konferans Salonunda COVID-19 (SARS-CoV-2 Enfeksiyonu) Komitesi Toplantısı yapıldı

Hastanemiz 7. Kat Konferans Salonunda  COVID-19 (SARS-CoV-2 Enfeksiyonu) Komitesi Toplantısı yapıldı. Toplantıya covıd önlemleri alınarak  Başhekim Prof. Dr. Muammer KARAAYVAZ , Başhekim Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Hasan Ali KİRAZ , Başhekim Yardımcısı Dr. Öğr.Üyesi Semih PETEKKAYA,Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Nihal Arzu MİRİCİ, Tıbbi Mikrobiyoloji Laboratuvarı Sorumlusu Prof. Dr. Alper AKÇALI, Ameliyathane Sorumlu Öğretim Üyesi Prof. Dr. Oğuz GÜÇLÜ, Enfeksiyon Kontrol Komitesi Sorumlu Hekimi Prof. Dr. Alper ŞENER, Acil Tıp Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Okhan AKDUR, Gastroenteroloji Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof.Dr. Yavuz BEYAZIT, Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Mesut ERBAŞ, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Hakan AYLANÇ , Çocuk Enfeksiyon Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Taylan ÇELİK , Başhemşire Nazmiye SINMAZ, Müdür Yardımcıları İbrahim DEMİR ve Levent ÇİFTÇİ ‘nin katılımıyla  gerçekleşti. Toplantıda Covid -19 komitesi mevsimsel olarak artan vakalar için Sağlık Bakanlığının yayınladığı covid-19 rehberine uyularak , Hastanemizdeki Yoğun Bakım ve Servislerin yatak sayılarını çoğaltılması ve buralarda görevlendirilecek sağlık personellerinin görev dağılımları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.